Xavier

Subirats

Economista. Soci

Xavier Subirats

Soci

Economista

És soci director. Economista, Expert Contable certificat, Assessor Fiscal i Consultor Acreditat en Estàndards Internacions de Comunicació Internacional (IBCS).

Llicenciat a la Universitat de Barcelona i estudis de postgrau en Finances Corporatives a London Business School, Programa de Desenvolupament Directiu a IESE, Màster en Cio Internacional a la Universitat de Barcelona i formació Financera a ESADE.

Xavier està especialitzat en finances, transaccions internacionals, tributació, reporting i govern corporatiu (conferenciant habitual sobre aquestes matèries). Assessora regularment grups familiars espanyols i filials a Espanya de companyies italianes, franceses i angleses. Assisteix com a conseller extern a diversos Consells d’Administració. També té una àmplia experiència en l’assessorament a empreses internacionals i espanyoles en transaccions corporatives.

És membre del Registre d’Economistes Assessors Fiscals (REAF), membre de l’Associació Internacional Fiscal (CFE-Eurtax), de l’Associació Interacional de Controllers (ICV), Secretari de la junta de govern del Col·legi d’Economistes de Catalunya, vicepresident 3r de la junta directiva d’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció), expresident del RECC-Registre d’Experts Comptables a Catalunya, i coordinador del grup de treball sobre RSC-II del REA-REGA (Cjo Gral Economistas España).

Newsletter

Subscriu-te i rep periòdicament l’informació més rellevant per al seu negoci